Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πόσο κόμπλεξ, Θεέ μου!

Πόσο κόμπλεξ, Θεέ μου!

galis ball tainia

Εδώ και μια εβδομάδα, από τότε που βγήκε το βίντεο του Νίκου Γκάλη και της πιο δυνατής ομάδας μπάσκετ στην Ελλάδα, ο κόσμος… παραμιλά. Οι αριθμοί είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ! Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες, το βίντεο είχε 615.920 προβολές και πάνω από 1.500 κοινοποιήσεις!

Ανάμεσα σε αυτούς που το κοινοποίησαν αρκετοί παίκτες (Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Άγγελος Τσάμης, Εβίνα Μάλτση και πολλοί άλλοι), προπονητές (Δημήτρης Ιτούδης, Λευτέρης Σούμποτιτς, Νίκος Βετούλας, Δημήτρης Γαλάνης, Μιχάλης Κακιούζης, Νίκος Λινάρδος και πολλοί άλλοι), παράγοντες (Μπάνε Πρέλεβιτς, Σταύρος Αλευρογιάννης και πολλοί άλλοι), ΚΑΕ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), ομάδες (Φάρος)… Ενδεχομένως έχω ξεχάσει πάρα πολλούς και ζητώ συγνώμη, δεν έγινε από πρόθεση.

Ποιος δεν συμμετέχει; Ναι, καλά το καταλάβατε: Η ΕΟΚ! Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, δεν είδε, δεν άκουσε. Όχι πως πάθαμε και τίποτα, καθώς ο κόσμος έχει δείξει συγκλονιστική ανταπόκριση. Κι όλοι αυτοί οι αριθμοί αφορούν το διαδίκτυο κι όχι την τηλεοπτική προβολή του βίντεο, που χάρη στον ΟΠΑΠ έχει μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Αν και δεν υπάρχει δικαιολογία, αν και αυτό από μόνο του φτάνει για να καταλάβουμε το μέγεθος της ευαισθησίας των γερόντων, ας πούμε ότι δεν τρέχει και τίποτα. Μια μικρή παράλειψη (γελάστε ελεύθερα).

Η ΕΟΚ, μέσω της σελίδας της στο facebook (και όχι μόνο) ευχήθηκε (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εκτός από τις δικές της ευχές ανέβασε (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) το βίντεο των Μπακς για τον Greek Freak. ΜΠΡΑΒΟ! Το χειροκροτούμε, γιατί ο Γιάννης είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στην υφήλιο.

Το ότι την ίδια μέρα είχε γιορτή ο Νίκος Γκάλης, ο μακράν σημαντικότερος άνθρωπος του ελληνικού μπάσκετ, προφανώς δεν έχει σημασία. Αν αρχίσουμε να ευχόμαστε στις γιορτές… Άσε που γιόρταζαν και πολλοί άλλοι, οπότε δεν μπορούσε να ευχηθεί ξεχωριστά στον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, τον Έλληνα παίκτη που έχει μπει στο Hall of Fame, τον ένα και μοναδικό, τον αξεπέραστο.

Δεν περιμέναμε του Αγίου Νικολάου να αντιληφθούμε την… αγάπη των Ομοσπονδιακών προς τον Νίκο Γκάλη, αλλά βρε υπερήλικες καρεκλοκένταυροι, ούτε η προσπάθεια αυτών των παιδιών δεν σας συγκινεί;

Επειδή μπορεί να πείτε ότι δεν το είδατε (γελάστε ελεύθερα) το ξαναβάζουμε για να το… δείτε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …