Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πονοκέφαλος” στο Λαύριο!

“Πονοκέφαλος” στο Λαύριο!

lavrio2

Το Λαύριο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, στέλνοντας στο καναβάτσο τη μία ομάδα μετά την άλλη. Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανιωνίου στην 8η αγωνιστική της Basket League και πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 6-2!

Ο Μακέντζι Μουρ, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Λαυρίου τη φετινή σεζόν, δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο, μιας και τραυματίστηκε στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο η απουσία του δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητή. Γι’αυτό φρόντισε ο Ντορόν Λαμπ, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της χρονιάς κι ήταν εντυπωσιακός. Ο Αμερικανός άσος σημείωσε 21 πόντους κι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δικαιώνοντας τους ανθρώπους του Λαυρίου που τον κράτησαν στην ομάδα.

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, πάντως, για τον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος έχει 7 Αμερικανούς στο ρόστερ του, μιας κι είχε αποκτηθεί και ο Στίβεν Γκρέι, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Λαμπ στην αρχή της σεζόν. Με την επιστροφή του Μουρ στη δράση, ο Έλληνας τεχνικός θα κληθεί να αφήσει έναν παίκτη εκτός πρωταθλήματος, μιας και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί 6 ξένους. Ποιος Αμερικανός θα μείνει εκτός για να επιστρέψει στη δράση ο Μουρ; Την απάντηση θα την δώσει ο κόουτς Σερέλης σε λίγες μέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …