Κεντρική Elite League “Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με το Περιστέρι”

“Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με το Περιστέρι”

gkagkaloudis

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Περιστέρι στο ντέρμπι της Α2 και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε για την ανυπομονησία της ομάδας του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα από την Λευκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου γκαρντ στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για την επίσκεψη στο παιδικό χωριό: “Όταν είδαμε τα παιδιά δώσαμε χαρά και πήραμε δύναμη. Όταν είσαι γονιός δυο φορές το νιώθεις. Αυτά τα παιδιά θα είναι στο γήπεδο στις 7 Ιανουαρίου με το Περιστέρι και θα είμαστε κοντά τους συνεχώς”.

Για την ήττα από τη Λευκάδα που έφερε γκρίνια: “Ο κόσμος του Ηρακλή ξέρει μπάσκετ. Όταν χάνεις δυο παιχνίδια λογικό να υπάρχει γκρίνια και θα πρέπει να συμβιβαστείς με την πίεση σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη, ώστε να ξανά βρεθεί ο σύλλογος εκεί που του αρμόζει. Πέρυσι ας αφήσουμε καλύτερα τι έγινε και δεν καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για την Α1. Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε τα παιχνίδια από Λευκάδα και Απόλλωνα, όμως πήραμε για πλάκα τον Χολαργό και θα πρέπει να παίζουμε έτσι σε όλα τα ματς ώστε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου”.

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: “Με το Περιστέρι παίζουμε τη μισή χρονιά. Το περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι και ειδικά ο κόσμος. Δυο χρόνια δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τον κόσμο που μας στηρίζει ανελλιπώς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…