Κεντρική NBA Παραμένουν αήττητοι οι Μπουλς του… Μίροτιτς! (vid)
NBA

Παραμένουν αήττητοι οι Μπουλς του… Μίροτιτς! (vid)

NBA

Η θετική διάθεση κι η χαρά για το παιχνίδι έχουν επιστρέψει στο “στρατόπεδο” των Σικάγο Μπουλς μετά το “νεφελώδες” ξεκίνημα των 3 νικών και των 20 ηττών στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “ταύροι”, έπειτα από 10 σερί ήττες, μετρούν 6 συναπτές νίκες, υποτάσσοντας και τους Φιλαδέλφια 76ερς με σκορ 117-115 και με τον Νίκολα Μίροτιτς να συνεχίζει… αφιονισμένος!

Ειδικότερα, το Σικάγο είναι αήττητο από τη στιγμή που επέστρεψε ο Μίροτιτς στα παρκέ, με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ να μετρά 22 πόντους και 13 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής, ερχόμενος από τον πάγκο!

Μπορεί οι Μπουλς να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 99-107, 3’49” πριν από το τέλος της αναμέτρησης αλλά ένα σερί 15-2 τους έβαλε οριστικά στη θέση του οδηγού. Ο Μπεν Σίμονς είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στην εκπνοή αλλά η προσπάθειά του δεν ήταν ό,τι έπρεπε, με τους γηπεδούχους να επιμηκύνουν το πιο αναπάντεχο σερί της φετινής σεζόν.

Πέραν του Μίροτιτς, ο Κρις Νταν έχει αρχίσει να θυμίζει τον πόιντ-γκαρντ που οι περισσότεροι οραματίστηκαν όταν έγινε ντραφτ, σκοράροντας 22 πόντους και μοιράζοντας 6 ασίστ, ο Τζάστιν Χόλιντεϊ ήταν (επιτέλους) εύστοχος με 20 πόντους και 5/7 τρίποντα ενώ ο Μπόμπι Πόρτις έβαλε ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ στη συλλογή του (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…