Κεντρική NBA Πανδαισία ταλέντων στο Λέικερς-Σίξερς! (vids)
NBA

Πανδαισία ταλέντων στο Λέικερς-Σίξερς! (vids)

joel embiid

Το παρκέ του “Wells Fargo Center” στη Φιλαδέλφια “πλημμύρισε” από νεαρούς σταρ στο χθεσινό ματς των Σίξερς εναντίον των Λέικερς. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που αποτελεί ήδη πόλο έλξης ανάμεσα στους φανς του NBA, με την προοπτική των παικτών που περιλαμβάνονται στα δύο ρόστερ να συναρπάζει τους πάντες.

Από τη μία πλευρά, ο Μπεν Σίμονς σημείωσε το 3ο του τριπλ-νταμπλ, με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ και 15 ασίστ! Ο ρούκι των Σίξερς εξακολουθεί να ηγείται όλων των πρωτοετών παικτών για φέτος σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και λεπτά συμμετοχής, με το συναρπαστικό πακέτο ικανοτήτων του να τον κατατάσσουν ήδη στην κατηγορία των σταρ.

Τα highlights του Σίμονς

Ο “διόσκουρός” του στην ομάδα της Φιλαδέλφια, Τζοέλ Εμπίιντ φρόντισε να κυριαρχήσει απόλυτα κάτω από το καλάθι, με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 τάπες, κάνοντας ξανά απίθανα πράγματα κόντρα στους Λέικερς!

Τα highlights του Εμπίιντ

Όσον αφορά τους Λέικερς, ο Λόνζο Μπολ δεν είχε μεγάλη παραγωγικότητα, μένοντας στους 10 πόντους με 5/11 σουτ. Η all-around δουλειά του, όμως, ήταν εξαιρετική, καθώς μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκοψε 4 σουτ κι έκανε 3 κλεψίματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπέπεσε σε λάθος ενώ έδωσε και την τελική ασίστ στον Ίνγκραμ, ο οποίος ευστόχησε στο νικητήριο σουτ.

Τα highlights του Μπολ

Ο Ίνγκραμ δεν είχε και την καλύτερη βραδιά, όσον αφορά τον εκτελεστικό τομέα, σκοράροντας μεν 21 πόντους αλλά με 7/21 σουτ. Ακόμη, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ αλλά το σουτ στο φινάλε έμελλε να είναι η “ταφόπλακα” στα όνειρα της Φιλαδέλφια.

Τα highlights του Ίνγκραμ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…