Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όσοι βρέθηκαν εδώ έδωσαν τα πάντα”

“Όσοι βρέθηκαν εδώ έδωσαν τα πάντα”

sfairopoulos 2

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζαλγκίρις και μπήκε στη λίστα με τα “θύματα” της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως οι παίκτες του έδωσαν το 100% τους και δεν έχει παράπονο από αυτούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή, γιατί είχαμε πολλές απουσίες που άλλαξαν πολύ το βασικό μας σχήμα. Αλλά όλοι  οι παίκτες που ήταν εδώ έκαναν εξαιρετική δουλειά παίζοντας κόντρα σε μια καλή ομάδα που επιπλέον έπαιζε στην έδρα της. Ελέγξαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια από την καλή μας άμυνα.

Στην τελευταία περίοδο πήραμε κάποια ελεύθερα σουτ που αν τα είχαμε βάλει θα είχαμε ανοίξει την υπέρ μας διαφορά, που ήταν πέντε πόντοι στην λήξη της 3ης περιόδου. Επίσης, κάποιες κακές επιλογές, πλην των ελεύθερων σουτ, έδωσan στην Ζαλγκίρις την ευκαιρία να πετύχει εύκολους πόντους. Δεν εγκαταλείψαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά θεωρώ πως κάποια ανοικτά σουτ και ο δισταγμός που δείξαμε στην επίθεση, μας κόστισαν. Από την μία πλευρά δεν μας επέτρεψαν να σκοράρουμε και από την άλλη δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στην άμυνα.

Αυτός ήταν ο λόγος που η Ζαλγίρις σκόραρε 26 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τόσους πόντους σκόραρε στην 2η και την 3η περίοδο συνολικά, σε  20 λεπτά δηλαδή! Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Πάλεψαν, χάσαμε ένα παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για τη νίκη”.

Για την πορεία της Ζαλγκίρις: “Η Ζαλγκίρις είναι συμπαγής ομάδα. Έχει χημεία, ξέρει τι κάνει στο παρκέ, είναι πολύ οργανωμένη στο παρκέ, όλοι έχουν τον ρόλο τους και παίζουν ως ομάδα. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες της επιτυχίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …