Κεντρική Basket League Άρης “Oι ισχυρισμοί του Λετονού τέθηκαν σε αμφιβολία, υπήρχε παραπληροφόρηση”

“Oι ισχυρισμοί του Λετονού τέθηκαν σε αμφιβολία, υπήρχε παραπληροφόρηση”

Για την δικαστική διαμάχη με τον Λετονό, Μιχάλ Σουμπότινς αλλά και για τις εξελίξεις της Δευτέρας μετά την παρουσία του ζεύγους Λάσκαρη στην ανακρίτρια, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης. Συγκεκριμένα είπε στο “Yellow Radio”:

Για τα όσα έγιναν την Δευτέρα στην ανακρίτρια: “Έχει μπει ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα, αλλά η επιτυχία είναι ότι δεν έχει μπει περιοριστικός όρος μη εξόδου από την χώρα, μπορούν δηλαδή οι άνθρωποι να ταξιδέψουν, να κάνουν τις δουλειές τους και αυτό είναι το πάρα πολύ σημαντικό γιατί ο όγκος των δραστηριοτήτων τους είναι στο εξωτερικό και φυσικά υπάρχει μια εγγύηση η οποία πρόκειται να καταβληθεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα με το οποίο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”.

Για την συγκεκριμένη απόφαση για το ζεύγος Λάσκαρη: “Θεωρώ ότι είναι τέτοια η απόφαση που για να βγει, τέθηκαν σε πολύ μεγάλη αμφιβολία οι ισχυρισμοί του Λετονού”.

Για το πως ένιωθε ο Λάσκαρης: “Όπως νιώθει ένας άνθρωπος όταν φεύγει ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος και τώρα μπορούν να ασχοληθούν με τα επιχειρηματικά τους και με τα θέματα του Άρη”.

Για το εάν θα έπρεπε να μιλήσει ο Λασκαρης για όσα ακουγόταν εναντίον του και για το ότι θα υπήρχε προφυλάκιση: “Υπήρχε μεγάλη παραφιλολογία και παραπληροφόρηση. Δεν μπορούμε όμως να ασχολούμαστε με το τι λέει ο καθένας, τώρα όμως πρέπει να ασχοληθεί με το πως θα λυθούν κάποια προβλήματα και με τον Άρη που πρέπει να λυθούν άμεσα”.

Για τον Άρη: “Πρέπει να γίνουν πράγματα για τον Άρη και να δουλέψουμε όλοι σε αυτήν την κατεύθυνση, δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω και πρέπει να αλλάξει, πρέπει να γίνουν νίκες.Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε προβλήματα, δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε.

Για την ενίσχυση για την οποία μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης: “Δίκαιο έχει ο κόουτς, τώρα θα γίνουν αυτά που πρέπει”.

Για το τι αλλάζει μετά την απόφαση της Δευτέρας: “Με την απόφαση αυτή ο κ. Λάσκαρης και η κ. Ευσεβίου μπορούν να ταξιδέψουν και αυτό είναι το σημαντικό, για τις επόμενες κινήσεις τους θα ενημερωθείτε από τους ίδιους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε»

Ο Άρης κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός για 15′ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο π…