Κεντρική NBA Ο σκόρερ, Ρίκι Ρούμπιο κι η “άλωση” της Βοστόνης (vid)
NBA

Ο σκόρερ, Ρίκι Ρούμπιο κι η “άλωση” της Βοστόνης (vid)

ricky rubio kyrie irving

 

Παρά την φετινή 30άρα από τον Κάιρι Έρβινγκ (33 πόντοι), οι Γιούτα Τζαζ έσπασαν ένα αρνητικό σερί 4 ηττών κι επιβλήθηκαν των Σέλτικς μέσα στη Βοστόνη με 107-95! Αυτή ήταν μόλις η εντός έδρας αποτυχία για τους “κέλτες”, οι οποίοι έπεσαν θύμα του πλουραλισμού στην επίθεση των αντιπάλων και του οίστρου του Ρίκι Ρούμπιο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πλέι-μέικερ τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, σουτάροντας με 66.7% στα σουτ εντός πεδιάς! Παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά του έχουν υποστεί πτώση, συγκριτικά με το ξεκίνημα της σεζόν, ο Ρούμπιο εκτελούσε με αυτοπεποίθηση από μέση και μακρινή απόσταση ενώ δεν φοβόταν να πάει και στο drive.

Τα highlights του Ρούμπιο

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, οι Ντόνοβαν Μίτσελ, Ρόντνι Χουντ και Γιόνας Γερέμπκο σκόραραν από 17 πόντους, με τους Τζαζ να διατηρούν διψήφιο προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου.

Οι Τζαζ, όμως, είχαν και τα μελανά τους σημεία, με τον Ρούντι Γκομπέρ να τραυματίζεται στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της 1ης περιόδου, δίχως να επιστρέψει στην αναμέτρηση ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς δέχθηκε αγκωνιά από τον Τζέιλεν Μπράουν, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε ράμματα και να μείνει εκτός του υπολοίπου του ματς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…