Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ δίπλα στα παιδιά

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στα παιδιά

παοκ

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, καθώς αντιπροσωπεία παικτών του(Χρυσικόπουλος,Χαραλαμπόπουλος και Τζόουνς)επισκέφθηκε τη παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου,προσφέροντας χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη”​ ΚΑΕ: 

 “Την παιδιατρική και παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου επισκέφθηκε σήμερα μια αντιπροσωπεία των παικτών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μοιράσουν ευχές και δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά.

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Lucky Jones, ενώ το παρών έδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Καρακούσης και ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Βασιλείου.

Τα μέλη της αποστολή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου, Η Αντηρίδα, Άννα Βαλμά και πολλοί εθελοντές. Την αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο γραφείο του και ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλειος Παππάς.

Ο Lucky Jones, που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους χώρους του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς και ο ίδιος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στα πρώτα δύο χρόνια της ζωής του, δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη… «Η λέξη ευλογημένος δεν φτάνει για να περιγράψει αυτό που νιώθω. Είναι τιμή για μένα το γεγονός ότι πήρα μέρος σε μία τέτοια επίσκεψη και βοηθήσαμε τα παιδιά να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα τους.

Έχω βρεθεί κι εγώ στη θέση τους, καθώς ήμουν συνεχώς με την μητέρα μου σε ένα νοσοκομείο μέχρι τα δύο μου χρόνια. Ίσως για αυτό νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι σήμερα εδώ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για αυτά τα 5-10 λεπτά που είμαστε μαζί τους, ξεχνάνε την ασθένεια τους και την παραμονή τους στο νοσοκομείο και έχουν χαμογελαστά πρόσωπα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…