Κεντρική NBA Ο νόμος του “βασιλιά” μίλησε και πάλι (vid)
NBA

Ο νόμος του “βασιλιά” μίλησε και πάλι (vid)

lebron james cavaliers 1

Τη 16η νίκη τους στα τελευταία 17 ματς αλλά και τη 10η συναπτή εντός έδρας επιτυχία τους πανηγύρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να είναι το “θύμα” τους (121-112). Μπορεί η τελευταία περίοδος να ήταν ελαφρώς αμφίρροπη, όσον αφορά τη διακύμανσή της αλλά η θέληση του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς πέτυχε ακόμη ένα τριπλ-νταμπλ, έχοντας 25 πόντους (8/18 σουτ, 8/12 βολές) ενώ μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 12 ασίστ, “πιάνοντας” τον Λάρι Μπερντ στην θέση όλων των εποχών στη σχετική λίστα!

Παράλληλα, αυτό ήταν το 4ο φετινό τριπλ-νταμπλ για τον “βασιλιά”, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του NBA που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο ενώ διανύει τη 15η σεζόν της καριέρας του, δείγμα της μοναδικής διάρκειας στον χρόνο που επιδεικνύει.

Ο απόλυτος ηγέτης των, δεύτερων στην Ανατολή, Καβς, παίζει όσο αποδοτικά χρειάζεται, προκειμένου να προοδεύει η ομάδα του, ακόμη κι αν χρειαστεί να υπερβάλλει εαυτόν. Στο χθεσινό ματς, τα ποσοστά του δεν ήταν και τα ιδανικά, είχε μονάχα 1/6 τρίποντα κι υπέπεσε σε 5 λάθη αλλά η δυναμική του ήταν ακαταμάχητη.

Ο Τζέιμς προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τους κενούς διαδρόμους και να πάει με δύναμη προς το καλάθι ενώ ήταν και πάλι καταπληκτικός στο τρανζίσιον παιχνίδι, τη γρήγορη προώθηση της μπάλας και την τροφοδοσία των αμαρκάριστων σουτέρ. Επίσης, επιτέθηκε στα μις-ματς απέναντι σε κοντύτερους ή πιο αδύναμους αντιπάλους ενώ είχε 2 κλεψίματα και 2 τάπες αλλά και 5 πόντους στις clutch στιγμές του αγώνα.

Τα highlights του Τζέιμς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…