Κεντρική NBA Ο μασκοφόρος Έρβινγκ “χτύπησε” ξανά! (vid)
NBA

Ο μασκοφόρος Έρβινγκ “χτύπησε” ξανά! (vid)

kyrie irving celtics

Ο Κάιρι Έρβινγκ εξακολουθεί να ηγείται με μαεστρία των σκληροτράχηλων Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι προελαύνουν στην 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Στο χθεσινό ντέρμπι εναντίον των Σίξερς, τα “μαγικά” του Uncle Drew κι η δυνατή άμυνα των “κελτών” τους χάρισε τη νίκη με 108-97, καθώς εκμεταλλεύτηκαν και την απουσία του Τζοέλ Εμπίιντ.

Όσον αφορά τον Έρβινγκ, ο σούπερ-σταρ των Σέλτικς φόρεσε τη μάσκα του και φόρτωσε το καλάθι των αντιπάλων με 36 πόντους, έχοντας 7/13 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 7/8 βολές σε μόλις 32 λεπτά συμμετοχής!

Ο Έρβινγκ ήταν τρομερός, τόσο με την μπάλα στα χέρια, όσο και δίχως αυτή. Ο τρόπος που επέλεγε να μπει προς το καλάθι ήταν καταπληκτικός, “παγώνοντας” συχνά τον αντίπαλο με τις προσποιήσεις και το πρώτο βήμα του. Τελείωσε αρκετές φάσεις κοντά στο καλάθι, χάρη σε μια ποικιλία από floater και ανάποδα λέι-απ, χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια.

Ο κόουτς, Μπραντ Στίβενς, τον τοποθετεί στα κατάλληλα σημεία και του δίνει τις ιδανικές γωνίες, ώστε ο παίκτης να κάνει το παιχνίδι του. Δεν έλειψαν, φυσικά, οι καταπληκτικές crossover του, καθώς και τα σουτ μετά από ντρίμπλα, αιφνιδιάζοντας τον παίκτη που τον μάρκαρε.

Τα highlights του Έρβινγκ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…