Κεντρική Basket League Άρης Ο Γιλμάζ, η συνάντηση και το… γεύμα με Αλεξανδρίδη-Ψηφίδη (pic)

Ο Γιλμάζ, η συνάντηση και το… γεύμα με Αλεξανδρίδη-Ψηφίδη (pic)

Άριστο το κλίμα μεταξύ της πλευράς των Τούρκων με τον Α.Σ. Άρης… Οπως είχαμε αναφέρει, ο Ηλίας Κολοβέτσιος είχε ενημερώσει πως θα υπάρχει επαφή με τoν Ερασιτέχνη. Αυτή έγινε την Πέμπτη, βρέθηκε με τον Τανιέλ Γιλμάζ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο τελευταίος φρόντισε να δείξει πόσο καλή είναι η σχέση που έχει αναπτυχθεί με τους Γιάννη Ψηφίδη (πρόεδρος Α.Σ. Άρης) και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη (αντιπρόεδρος).

“Ανέβασε” μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα δύο στελέχη του Άρη να γευματίζουν και έγραψε: “Εάν δεν έχετε συναντήσει αυτούς τους κύριους, σημαίνει ότι χάσατε τόσα πολλά πράγματα”. Νωρίτερα ο Κολοβέτσιος και ο Γιλμάζ βρέθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και είδαν χώρους του γηπέδου προκειμένου να εκμεταλλευτούν εμπορικά.

“Eμειναν οι λεπτομέρειες…”

O Γιλμάζ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είπε μεταξύ άλλων πως… “μιλήσαμε με τον κ. Λάσκαρη ο οποίος είναι ένας έξυπνος επιχειρηματίας. Οι εταιρίες που θέλουν να συνεργαστούν με τον Άρη είναι έτοιμες και περιμένουν τους ανθρώπους του Άρη στην Τουρκία. Ετοιμάζεται ένα business plan το οποίο θα αφορά τόσο την εμπορική όσο και την χορηγική συνεργασία και απομένει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την επικύρωση της συμφωνίας με την ΚΑΕ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Να συνεχίσουμε έτσι για να εξασφαλίσουμε την σωτηρία»

Ο Άρης πήρε πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα με την σημερινή του νίκη επί της Λάρισας, σε ένα…