Κεντρική NBA Ο “εφιάλτης” του Κάρι επέστρεψε… (vid)
NBA

Ο “εφιάλτης” του Κάρι επέστρεψε… (vid)

steph curry warriors

Ο δεξιός αστράγαλος του Στεφ Κάρι είχε περάσει πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Τη σεζόν 2010-11, ο σούπερ-σταρ των Γουόριορς τον γύρισε πολλαπλές φορές, με αποτέλεσμα να μπει για εγχείριση το καλοκαίρι του 2011 ενώ, τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε μονάχα σε 26 ματς, κάνοντας εν τέλει 2η εγχείριση σε διάστημα 13 μηνών. Έκτοτε, το κεφάλι του ήταν ήσυχο αλλά χθες, οι αναμνήσεις επέστρεψαν…

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς των Γουόριορς εναντίον των Πέλικανς, ο Κάρι προσπάθησε να βγει στη γραμμή πάσας, ώστε να κλέψει την μπάλα αλλά πάτησε πάνω στο πόδι του Ίτουαν Μουρ, με αποτέλεσμα ο δεξιός του αστράγαλος να γυρίσει με σχεδόν ανατριχιαστικό τρόπο.

Ο τραυματισμός δεν είναι σίγουρα τόσο άσχημος όσο δείχνει, καθώς ο Κάρι κατάφερε να βγει από το παρκέ δίχως τη βοήθεια τρίτων. Παρ’όλα αυτά, ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία, ευτυχώς βγήκε “καθαρή“, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Κάρι βγήκε από τα αποδυτήρια με πατερίτσες, έχοντας εμφανές πρόβλημα στο να πατήσει το “λαβωμένο”, δεξί του πόδι.

Μπορεί τα νέα της “καθαρής” ακτινογραφίας να είναι ενθαρρυντικά αλλά ουδείς θα πρέπει να επαναπαύεται. Ο αστράγαλος του Κάρι είναι πολύ πρησμένος και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να εκτιμηθεί το πλήρες μέγεθος της ζημιάς, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Yahoo, Σαμς Σαράνια.

 

Ο τραυματισμός έλαβε χώρα 1 λεπτό πριν από τη λήξη του ματς, με τους Γουόριορς να έχουν ήδη εξασφαλίζει τη νίκη. Όσον αφορά τον Κάρι, ο “human torch” έκανε μία σπουδαία εμφάνιση με 31 πόντους, 11 ασίστ και 5/11 τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Τα highlights του Κάρι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…