Κεντρική NBA Ο Χάουαρντ σάρωσε τους Γουόριορς! (vid)
NBA

Ο Χάουαρντ σάρωσε τους Γουόριορς! (vid)

dwight howard

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό των κατοχών της ομάδας του, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα οι αριθμοί του να έχουν “φουσκώσει” φέτος. Ανά διαστήματα, ο “Superman” θυμίζει ελαφρώς το “θηρίο” που άπαντες θαύμασαν στο Ορλάντο, με το χθεσινό ματς απέναντι στους Γουόριορς να αποτελεί μια προσωπική του αποθέωση!

Ειδικότερα, οι Χόρνετς έφυγαν με το “διπλό” από την Oracle Arena, επικρατώντας με 111-100 κι υποχρέωσαν τους “dubs” στην εντός έδρας ήττα τους για φέτος! Οι Γουόριορς ήταν φανερά εκτός ρυθμού, έδωσαν την ευκαιρία στη Σάρλοτ να σκοράρει 32 πόντους μέσα από τα 18 λάθη τους ενώ δεν μπορούσαν με τίποτα να σταματήσουν τον Χάουαρντ.

Με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής, ο Χάουαρντ δεν είχε αντίπαλο, σημειώνοντας εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (10/15 σουτ, 9/12 βολές).

Η εμφάνισή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως υπερπλήρης, με τον Χάουαρντ να νικάει σε πολλαπλές φάσεις τους Ζάζα Πατσούλια και Τζόρνταν Μπελ ενώ νίκησε και τον Ντέιβιντ Γουεστ σε ορισμένες περιστάσεις. Μπορεί να μην είναι τόσο αθλητικός και δυνατός, όσο στο prime του αλλά έχει προσθέσει νέες κινήσεις στο ρεπερτόριό του, έχοντας μεγαλύτερη ικανότητα στο face-up παιχνίδι.

Επίσης, ο Χάουαρντ σκόραρε 3 φορές από μέση απόσταση, έχοντας εξελίξει το εν λόγω σουτ, ήταν ασταμάτητος στους αιθέρες ενώ έβλεπε τις πάσες, όταν ερχόταν πάνω του νταμπλ-τιμ, κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…