Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νικολοπούλου:”Μαζί με τον κόσμο μας την πρόκριση”

Νικολοπούλου:”Μαζί με τον κόσμο μας την πρόκριση”

Αγγελική Νικολοπούλου

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό κόντρα στην Ρουμανική Σέπσι στο κλειστό του ΔΑΚ Γλυφάδας μετά την εκτός έδρας ήττα της στο πρώτο παιχνίδι.Για να καταφέρουν να προκριθούν στα μπαράζ του Eurocup οι “ερυθρόλευκες” θα πρέπει να κερδίσουν τις “Ρουμάνες” με διαφορά τεσσάρων πόντων και πάνω.

Η Αγγελική Νικολοπούλου έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι “ερυθρόλευκες” για να πάρουν την πρόκριση:”Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς, καθώς κρίνεται η πρόκριση στους “16”. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και να αξιοποιήσουμε όλα τα επιθετικά μας ατού και να επικεντρωθούμε στην άμυνα, ώστε να κερδίσουμε με παραπάνω από τέσσερις πόντους και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.”

Σχετικά με το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει αυτή και οι συμπαίκτριες της στο παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Ρουμανία είπε:”Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ δυνατή άμυνα. Δεν πρέπει με τίποτα να μπούμε στο ρυθμό τους και να τρέξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δράσουμε σίγουρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς και να φύγουμε από το ΔΑΚ με το αποτέλεσμα. Βεβαίως και μας ενόχλησε η ήττα στη Ρουμανία. Τώρα, κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε όσο τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Θα εμφανιστούμε ψυχωμένες και ακόμα πιο δυνατές στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη.”

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να τις στηρίξει,ώστε να τους δώσει παραπάνω ώθηση για να πάρουν την πρόκριση:”Τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Να μας στηρίξουν και με ένα γεμάτο ΔΑΚ να μας δοθεί η παραπάνω ενθάρρυνση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αυτό που πρέπει στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…