Κεντρική Διεθνή Νίκησε η Χίμκι στην παράταση την Νίζνι

Νίκησε η Χίμκι στην παράταση την Νίζνι

alexey shved khimki baskonia

Η Χίμκι σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Νίζνι κατάφερε να πάρει την νίκη με 90-87.Στους 34 πόντους σταμάτησε ο Σβεντ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία ήταν το φαβορί στο παιχνίδι, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγείται με 22-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου.Στην συνέχεια όμως, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και βρέθηκαν να προηγούνται αυτοί με 10 πόντους(44-54) στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Η Χίμκι έκανε την μεγάλη επιστροφή και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με ένα τρίποντο του Σβεντ λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας(77-77).Στην παράταση οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις και κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη με 90-87.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν για μία ακόμη φορά ο Σβεντ ο οποίος σημείωσε 34 πόντους και είχε 5 ασίστ.Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί η μεγάλη αστοχία των παικτών της Χίμκι στις βολές 21/40 οι οποίες κόντεψαν να τους στοιχίσουν την νίκη.

Από την άλλη, ο Γέλοβατς έκανε ό,τι μπορούσε με το double – double (32 πόντοι, 11 ριμπάουντ) αλλά η  Νίζνι έχασε και υποχώρησε στο 2-5. Αντίθετα, οι νικητές ανέβηκαν στο 5-3.

Οι πόντοι της Χίμκι: Σβεντ 34 (2/11 τρίποντα, 5 ασίστ), Γκιλ 7, Άντερσον 14 (8 ριμπάουντ), Τζένκινς 3, Τόμας 15 (8 ριμπάουντ, 3/12 βολές), Χάινεϊκατ 6 (8 ριμπάουντ), Ζάιτσεφ, Σοκόλοφ, Βιάλτσεφ 11

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…