Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να ξεχάσουμε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ”

“Να ξεχάσουμε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ”

paok 6

Με συγκέντρωση πρέπει να παίξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκαζιαντέπ , όπως δήλωσε ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Basketball Champions League. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι οι παίκτες της ομάδας πρέπει να ξεχάσουν το νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει το γεγονός ότι έχουμε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και με καλές εμφανίσεις και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, εκτός έδρας και θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και να ξεχάσουμε τι έγινε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε μία ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό.

H Γκαζιαντέπ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, αλλά έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και για αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Η Γκαζιαντέπ έχει διαφορετική φιλοσοφία και περισσότερο τα χαρακτηριστικά των παικτών της είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν να τους αντιμετωπίσουμε και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε καλοί στην προσωπική μας άμυνα για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στην άμυνά μας και στην επίθεση να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να έχουμε πλεονέκτημα όταν θα θέλουμε να φτάσουμε προς το αντίπαλο καλάθι. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να παίξουμε σχεδόν για 40 λεπτά καλά σε άμυνα και επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…