Κεντρική Basket League Άρης “Να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην βρει ρυθμό ο αντίπαλος…”

“Να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην βρει ρυθμό ο αντίπαλος…”

aris weaver

O Kάιλ Γουίβερ γνωρίζει καλά την Ζιελόνα Γκόρα καθώς εκτός του αγώνα που έγινε στο Παλέ, την είχε αντιμετωπίσει την περσινή σεζόν μιας και αγωνιζόταν στην Πολωνία. Ο Αμερικανός ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

“Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους και προσπαθούν πάντα να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που έχουν. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο ‘κορμό’ τα τελευταία χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν το ρυθμό τους, γιατί “χτίζουν” πάνω σ’ αυτό και αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

Για το ότι ο Άρης αναζητά το πρώτο του “διπλό” στο φετινό Champions League: “Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις στο γήπεδο σου, όμως αν καταφέρουμε να πάρουμε νίκες μακριά από την έδρα μας, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και με μεγαλύτερη συγκέντρωση, όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Αυτό θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει την νίκη στην Πολωνία: “Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, κάτι που πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, στην πρώτη αναμέτρηση. Προφανώς έχουν αλλάξει αρκετά ειδικά στην ομάδα μας, σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να παίξουμε. Το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ. Τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο σε μικρό χρονικό διάστημα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και αποτελεί μια νέα πρόκληση για όλους μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι και να παλέψουμε, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…