Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να μάθω από τον Καλάθη πως να ελέγχω το παιχνίδι”

“Να μάθω από τον Καλάθη πως να ελέγχω το παιχνίδι”

lekavicius

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους περνάει εξαιρετικά με την φανέλα του Παναθηναϊκού και απολαμβάνει τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει από τον Τσάβι Πασκουάλ και ο Λιθουανός γκαρντ ανέφερε πως μαθαίνει πολλά από τον Νικ Καλάθη, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να είναι υπομονετικός και να αρπάζει κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού σε μέσα της πατρίδας του:

“Για να είμαι δίκαιος, μόλις πριν δύο εβδομάδες σταμάτησα να αισθάνομαι ενοχλήσεις στον αστράγαλο, μετά τον τραυματισμό πριν το Ευρωμπάσκετ. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η οικογένειά μου και οι συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αλλάξει αυτό, μόνο αν ο Καλάθης σταματήσει να παίζει τόσο καλά (γέλια). Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτά τα λεπτά που παίζω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό.

Είμαστε διαφορετικοί παίκτες όμως θα αγαπούσα να μάθω από αυτόν το πώς ελέγχει το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να παίζεις για τον Πασκουάλ αρχικά, επειδή έχει τόσες πολλές τακτικές και σχήματα, όπου και είναι πολύ ικανό. Όμως κάνω συνεχώς βήματα βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…