Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να κλείσουμε ιδανικά το 2017”

“Να κλείσουμε ιδανικά το 2017”

konstantinos mitoglou panathinaikos rethymno

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του το 2017 ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρέπει να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Θα ήθελα να ξεκινήσω την τελευταία μας επικοινωνία για το 2017 με ευχές για όλους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, που είναι το σημαντικότερο αγαθό στις μέρες μας. Ακούγεται κάπως… κλισέ αλλά είναι το πιο ουσιαστικό. Αν έχουμε την υγειά μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα αρκεί να έχουμε θέληση.

Πάμε και στα… δικά μας. Ο πρώτος γύρος της Ευρωλίγκας δεν έκλεισε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς δεν καταφέραμε να φύγουμε νικητές από τη Βαλένθια. Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα από τα χειρότερά μας φετινά παιχνίδια με αποτέλεσμα να χάσουμε. Ωστόσο, γενικότερα θεωρώ πως οι 10 νίκες σε 15 ματς σε αυτή την πολύ σκληρή διοργάνωση είναι μια πολύ καλή συγκομιδή κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική μας θέση.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε ανάλογα ή και ακόμη καλύτερα στον δεύτερο γύρο ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και αν κάνουμε όσα μπορούμε θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Εννοείται πως θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι ο αγώνας της Ρόδου. Ο Κολοσσός είναι μια εξαιρετική ομάδα, που τα πηγαίνει περίφημα και φέτος. Απαιτείται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από μέρους μας ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε ιδανικά το 2017“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…