Κεντρική NBA Μυθικός Μπιλ με 51 πόντους! (vid)

Μυθικός Μπιλ με 51 πόντους! (vid)

bradley beal wizards

Στο προχθεσινό παιχνίδι εναντίον των Τζαζ, οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ηττήθηκαν με διαφορά 47 πόντων, στη πιο ευρεία ήττα της ιστορίας τους. Το γεγονός αυτό έκανε, προφανώς, τον Μπράντλεϊ Μπιλ να “αφηνιάσει” και με δεδομένη την απουσία του Τζον Γουολ, o 24χρονος αποφάσισε να πραγματοποιήσει την απόλυτη εμφάνιση της καριέρας του!

Παρά το γεγονός ότι οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς διαθέτουν -παραδόξως- τη 2η κορυφαία άμυνα του NBA, ο Μπιλ κατόρθωσε να την “κονιορτοποιήσει”, διαλύοντας το ρεκόρ καριέρας του με 51 πόντους! Πρόκειται για μια εκ των κορυφαίων επιδόσεων στην ιστορία της ομάδας καθώς και για την καλύτερη της σεζόν μετά τους 57 του ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους 56 του Τζέιμς Χάρντεν.

Οι Γουίζαρντς κατόρθωσαν, φυσικά, να αλώσουν το Πόρτλαντ, επικρατώντας με 106-92, καθώς διατήρησαν τον έλεγχο του ματς καθ’όλη τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου.

Ο Μπιλ είχε 16/25 δίποντα, 5/12 τρίποντα και 4/5 βολές σε 43 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας σχεδόν τις μισές προσπάθειες της ομάδας του όσο βρισκόταν στο παρκέ! Η βελτίωσή του στο κάθετο παιχνίδι και τα drives είναι αλματώδης, έχοντας αναπτύξει το πρώτο βήμα του και φθάνοντας με άνεση στο καλάθι, ειδικά όταν τον μαρκάρει ψηλός στην περιφέρεια.

Η αποτελεσματικότητά του από μέση και μακρινή απόσταση είναι δεδομένη, καθώς ο Μπιλ χρησιμοποιεί μια ποικιλία από step-back, προκειμένου να πάρει απόσταση από τον αμυνόμενο και να εκτελέσει ενώ ήταν τρομερός στα σουτ από μέση απόσταση μετά το πικ-εν-ρολ. Τέλος, η 4η περίοδος άνηκε ολοκληρωτικά σε εκείνον, σημειώνοντας 13 πόντους στο διάστημα αυτό με ορισμένα κρίσιμα σουτ.

Τα highlights του Μπιλ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…