Κεντρική Γυναίκες “Μόνο η νίκη στο μυαλό μας”

“Μόνο η νίκη στο μυαλό μας”

stamati

Ο Ολυμπιακός απέτυχε απέναντι στην Ρίγα εκτός έδρα και πλέον έχει μπροστά του τον δύσκολο αγώνα μπαράζ απέναντι στην Σέπσι (14/12) για το Eurocup Γυναικών και η Εβίνα Σταμάτη ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση πως πιστεύουν πολύ ως ομάδα στις ικανότητές τους, ενώ πρόσθεσε πως θέλουν μόνο το “διπλό” στη Ρουμανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελληνίδας παίκτριας:

“Πρέπει  να παρουσιαστούμε πολύ σοβαρές και στα 40 λεπτά. Σίγουρα επενδύουμε πάρα πολύ στην άμυνα μας. Θεωρούμε ότι μόνο παίζοντας καλά στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Η Σέπσι έχει μια δυνατή έδρα από όσο γνωρίζουμε και στηρίζεται πολύ στις ξένες παίκτριες της. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένες για να έχουμε και το ψυχολογικό αβαντάζ για την επόμενη εβδομάδα που θα παίξουμε στην έδρα μας”.

Για την αναμέτρηση με την Ρίγα: “Στο παιχνίδι στη Ρίγα δεν δείξαμε συνοχή σαν ομάδα όταν παρουσιάστηκαν δύσκολες καταστάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε, σε αντίθεση με τη Ρίγα που όταν πλησιάσαμε κοντά έδειξε πως είναι ομάδα και μπόρεσε να κερδίσει στις λεπτομέρειες. Τώρα σχετικά με το Eurocup κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις γιατί μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τις νίκες. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η πορεία μας, δηλαδή ότι μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τα θετικά αποτελέσματα”.

Κλείνοντας ανέφερε: “Είμαστε πολύ θετικές και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας. Οπότε νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας από τη νίκη. Δεδομένου ότι δεν έγινε αυτό στη Ρίγα και πρέπει να περάσουμε μέσω των μπαράζ, νομίζω ότι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…