Κεντρική Elite League “Μεγάλες πιθανότητες για διπλό στον Χολαργό, αν…”

“Μεγάλες πιθανότητες για διπλό στον Χολαργό, αν…”

karakonstantakis ethnikos

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει το απόγευμα (18.00) τον Χολαργό σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του Εθνικού γεμάτος αισιοδοξία για το αποψινό παιχνίδι, ενώ άφησε πίσω του την ήττα στο Μαρούσι.

Ο Κρητικός γκαρντ, αρχικά, ανέφερε: “Στο παιχνίδι με το Μαρούσι πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ και να κάνουμε βιαστικά λάθη. Όταν τελικά ισοφαρίσαμε, ξεμείναμε από ενέργεια και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και σίγουρα δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον”.

Στη συνέχεια, επισήμανε: “Το ματς με τον Χολαργό θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Είμαστε μια ταλαντούχα και γρήγορη ομάδα και μας ταιριάζει το γρήγορο παιχνίδι του Χολαργού. Αν καταφέρουμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού στο ματς ο Χολαργός θα αγχωθεί και εμείς θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κάνουμε το “διπλό”.

Τέλος, συμπλήρωσε: “Πιστεύω πως τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μας βγουν σε καλό, καθώς θα βρούμε και πάλι τον ρυθμό που χάσαμε εξ αιτίας των δύο διακοπών του τελευταίου μήνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …