Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μάρκοβιτς: “Έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ”

Μάρκοβιτς: “Έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ”

markovic

Σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Γκαζιαντέπ, Νέναντ Μάρκοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την ένατη αγωνιστική της Basketball Champions League. O τεχνικός της τουρκικής ομάδας ανέφερε ακόμη ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει βελτιωθεί.

Αναλυτικά:

“Το παιχνίδι είναι σημαντικό για μας, κυρίως για την ψυχολογία μας. Δεν έχουμε πιθανότητες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, οπότε δεν είναι σωστό να αφήνουμε όλη μας την ενέργεια σε βάρος του τουρκικού πρωταθλήματος στο οποίο οφείλουμε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας, αλλά μία νίκη είναι πάντα πολύ σημαντική στην ψυχολογία. Κι επειδή όταν ήρθα η ομάδα προέρχονταν από δέκα συνεχόμενες ήττες, ήταν σε κακή κατάσταση και είχε κακή ψυχολογία, η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας, όχι όμως για το θέμα της πρόκρισης, αλλά για να βρούμε τον δρόμο μας. Και φυσικά την χρειαζόμαστε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας το επόμενο Σάββατο για το τουρκικό πρωτάθλημα”.

Για τις διαφορές που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τον αγώνα που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ με την Τενερίφη στη Θεσσαλονίκη: “Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα την δυνατότητα να δω αναλυτικά την πορεία του ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα. Ξέρω όμως ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά, έχει μία σημαντική αλλαγή στο ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, είναι σίγουρα καλύτερος από τον αγώνα με την Τενερίφη στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να γίνει ένας ωραίος αγώνας”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Τενερίφη: “Δεν νομίζω ότι έχω να πω πολλά. Είχαμε μία καλή πορεία, σίγουρα δεν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγα. Προφανώς η διοίκηση ήθελε έναν προπονητή που θα είχε μεγαλύτερη εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα, οπότε δεν θα κρίνω την απόφασή τους. Θα τους παρακολουθώ και θα τους ευχηθώ καλή επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…