Κεντρική Β' Εθνική Μακρόπουλος: “Να μείνουμε ταπεινοί”

Μακρόπουλος: “Να μείνουμε ταπεινοί”

panerithraikos

Έξι αγωνιστικές αήττητος συμπλήρωσε ο Πανερυθραϊκός -μετά και τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Μανδραϊκό– και πλέον ταξιδεύει στην Κόρινθο, όπου αύριο (Κυριακή 10/12, 19:30) δοκιμάζεται με τον εξαιρετικά επικίνδυνο ΚΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ο κόουτς Χουχουλής, ο οποίος θα έχει ξανά γεμάτο το “οπλοστάσιό” του, θέλει να δει απ’ τους παίκτες τους να παραμείνουν σε εγρήγορση, να παρουσιάσουν το ίδιο μαχητικό πνεύμα των προηγούμενων παιχνιδιών και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, κάτι που επισήμανε εξάλλου και ο έμπειρος σέντερ της ομάδας, Παναγιώτης Μακρόπουλος, στις δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση…

“Καταφέραμε να πανηγυρίσουμε έξι σερί νίκες και μάλιστα απέναντι σε πολύ ισχυρές και ποιοτικές ομάδες και είναι γεγονός ότι έχουμε πάρει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική “ανάσα”. Σίγουρα, έχουμε βρει χημεία μεταξύ μας, αποδίδουμε καλό μπάσκετ και πλέον έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας.

Ωστόσο, τέτοια σερί χρειάζονται και την ανάλογη διαχείριση, για να μην χάσεις το δρόμο σου και βγεις εκτός τροχιάς, ιδιαίτερα από ομάδες καινούριες και νεανικές, όπως είμαστε εμείς. Δεν… παραμυθιαζόμαστε από τα όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα και δεν παίρνουν τα μυαλά μας… αέρα. Μένουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Δεν γίναμε ξαφνικά… υπερομάδα, γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπορούμε να καταφέρουμε (το έχουμε αποδείξει, άλλωστε, αυτές τις εννιά πρώτες αγωνιστικές, το φανερώνουν τα αποτελέσματα), δεν χαλαρώνουμε και παραμένουμε ενεργοποιημένοι στο 100%.

Δεν είναι λίγο αυτό που έχουμε κατορθώσει μέχρι στιγμής, ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς και θα πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς ότι αυτό το σερί 6-0 δεν είναι τυχαίο. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και απέναντι στην Κόρινθο, που είναι μία απ’ τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Έχει κάνει σπουδαίες νίκες, βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, παίζει πολύ καλά και τα αποτελέσματά της σίγουρα δεν είναι τυχαία. Αναμένουμε σκληρή “μάχη”, σε μία δύσκολη έδρα, όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…