Κεντρική Γ' Εθνική “Λογικό να έχουμε μεταπτώσεις”

“Λογικό να έχουμε μεταπτώσεις”

vyrlas

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, με τον Παναγιώτη Βύρλα να θεωρεί ότι είναι λογικό. Ο 18χρονος σέντερ θεωρεί ότι αυτές οι μεταπτώσεις οφείλονται στο γεγονός, ότι διαθέτουν νεανικό ρόστερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Η ομάδα μας διαθέτει νεανικό ρόστερ, οπότε είναι λογικό η πορεία μας να έχει μεταπτώσεις. Όμως, το σημαντικό είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και σε κάθε αγωνιστική προσπαθούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών.

Η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός που αντιμετώπισα στο ξεκίνημα της σεζόν καθυστέρησε κάπως την προσαρμογή μου στην ομάδα. Όμως, το κλίμα στο σύλλογο είναι πολύ καλό και κάθε αγωνιστική που περνάει ενσωματώνομαι όλο και περισσότερο και προσπαθώ να βοηθήσω και τον Έσπερο ΑΟΠΑ και τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ να πετύχουν τους στόχους τους.

Με τις τελευταίες νίκες που πέτυχαν οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ στην Α1 ΕΣΚΑΗ η ομάδα απέκτησε καλή ψυχολογία. Τα θετικά αποτελέσματα μας βοήθησαν να ξαναβρούμε ρυθμό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Έτσι θα γίνει και στο παιχνίδι με την ΑΓΕ Ζακύνθου, η οποία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…