Κεντρική Basket League Άρης Λάσκαρης: “Τώρα επιστρέφουμε στα θέματα του Άρη…”

Λάσκαρης: “Τώρα επιστρέφουμε στα θέματα του Άρη…”

Μετά την παρουσία στην ανακρίτρια και το γεγονός πως το ζεύγος Λάσκαρη μένει ελεύθερο, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης μίλησε για την υπόθεση που ταλαιπώρησε αυτόν και την σύζυγό του και τόνισε πως στο εξής υπάρχει η ευκαιρία να ασχοληθεί με θέματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα είπε στο “Yellow Radio”:

“Ουσιαστικά τελείωσαμε ένα κομμάτι διαδικασίας. Μπήκαν οι βάσεις για να αποδειχθεί η αθωότητα και επιστρέφουμε με όλες τις δυνάμεις στα θέματα του Άρη. Ολο αυτό που έγινε, μας άφησε πίσω 1,5 χρόνο σχετικά με το πλάνο μας, το πλάνο πενταετίας για τον Άρη και θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει. Ευχαριστώ για την στήριξή σας, θα τα πούμε στην Θεσσαλονίκη”.

Πλέον τον Λάσκαρη (ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά τα νέα της Δευτέρας) που θα μπορεί να ασχοληθεί περισσότερο με τον Άρη, τον απασχολεί το θέμα με τις προσφυγές, επιθυμεί να διευθετηθεί αυτό το ζήτημα που αποτελεί “αγκάθι” ενώ σαφώς υπάρχει και το θέμα της -χορηγικής- συνεργασίας της ΚΑΕ με τους Τούρκους επιχειρηματίες με το οριστικό “κλείσιμο” της υπόθεσης (με το που “τελειώσει” και… τυπικά το όλο ζήτημα με τους Τούρκους, η ΚΑΕ θα το ανακοινώσει επισήμως).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κάτας: «Είμαι ικανοποιημένος με τον Χεζόνια, δύσκολα με Μπάγερν»

Για το Μόναχο αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (3/3) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει…