Κεντρική NBA Καλύτερος από ποτέ ο “υπεράνθρωπος”, ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Καλύτερος από ποτέ ο “υπεράνθρωπος”, ΛεΜπρόν! (vid)

lebron james cavaliers 2

“Δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα στην καριέρα μου. Τα θέλω όλα!“, δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν από την έναρξη του ματς εναντίον των Γιούτα Τζαζ. Ο “άρχοντας” των Κλίβελαντ Καβαλίερς μπήκε στο παρκέ κι έκανε τη συνηθισμένη, απίθανη δουλειά του, οδηγώντας την ομάδα του Οχάιο στη 17η νίκη της στα τελευταία 18 ματς.

Συγκεκριμένα, οι Καβς επιβλήθηκαν με 109-100, με τον ΛεΜπρόν να σημειώνει το 5ο του τριπλ-νταμπλ για φέτος (3ο στα τελευταία 4 ματς) με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής! Αυτή ήταν, μάλιστα, η 60ή φορά που ο “βασιλιάς” φθάνει σε διψήφιο αριθμό σε 3 στατιστικές κατηγορίες, ξεπερνώντας τον Λάρι Μπερντ στη σχετική λίστα!

Πλέον, ο Τζέιμς μετρά 28.1 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 8.4 ασίστ ανά αγώνα, με 57.9% στα σουτ εντός πεδιάς, 40.7% στα τρίποντα με 2 εύστοχα ανά αγώνα, καθώς και 77.1% στις βολές, διανύοντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του στα 33 του χρόνια!

Μπορεί ο Τζέιμς να θυμίζει “δυναμίτη” με την αποτελεσματικότητα και τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά δείχνει σαν να μην δίνει καν το 100% των δυνάμεών του. Με χαρακτηριστική άνεση κατορθώνει να εφαρμόσει τη θέλησή του, όντας απίθανος στο κάθετο παιχνίδι αλλά και αψεγάδιαστος στα οργανωτικά του καθήκοντα, βρίσκοντας πάντα τον αμαρκάριστο παίκτη σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Τα highlights του Τζέιμς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…