Κεντρική Β' Εθνική Ιωνικός: “Προκλητικότατη διαιτησία, στοχοποιούμαστε συστηματικά

Ιωνικός: “Προκλητικότατη διαιτησία, στοχοποιούμαστε συστηματικά

Ο Ιωνικός Νικαίας εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία του κυρίου Καρακωνσταντόπουλου και της κυρίας Γρίβας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή διαιτησία του κυρίου Καρακωνσταντόπουλου και της κυρίας Γρίβα στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με το Φιλαθλητικό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η συμπεριφορά των διαιτητών για ακόμη μία φορά ήταν προκλητικότατη απέναντι στην ομάδα μας κάνοντας να χαθεί ο έλεγχος του παιχνιδιού και δημιουργώντας, άνευ αιτίας, νευρικότητα τόσο στον πάγκο του Ιωνικού μας όσο και στους φιλάθλους μας που ακολούθησαν και πάλι την ομάδα έχοντας μία άψογη στάση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι διαιτητές “κατέστρεψαν” την ομορφιά του παιχνιδιού και κατ’ επέκταση του αθλήματος που όλοι μας αγαπάμε και στηρίζουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις.

Η κατάσταση αυτή από πλευράς των διαιτητών θα πρέπει να αλλάξει καθώς στοχοποιούμαστε συστηματικά χωρίς λόγο. Αιτούμαστε λοιπόν από την αρμόδια αρχή, την ΚΕΔ να αξιολογήσει και να εξετάσει τα παράπονά μας σχετικά με τη σημερινή διαιτησία και να λάβει τα ανάλογα μέτρα προστασίας του Ιωνικού Νικαίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Το “ευχαριστώ” σε Τσαλδάρη και τα εγκώμια του Έλληνα κόουτς για τον Λεύκιππο

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έμειναν οι αθλητές του παιδικού τμήματος του Λεύκιππου από…