Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε 15 έτοιμοι παίκτες”

“Είμαστε 15 έτοιμοι παίκτες”

mclean 1

Ο Ολυμπιακός δεν έχει επηρεαστεί από τους τραυματισμούς, όπως δήλωσε ο Τζαμέλ ΜακΛιν ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη δέκατη τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 15 παίκτες έτοιμους και μπορούν να παίξουν όποτε τους ζητηθεί.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Είναι η καλύτερη επίθεση και πρέπει να παίξουμε άμυνα εμείς και να σταματήσουμε τα γκαρντ τους. Έχουν σπουδαίους γκαρντ και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να τους καθυστερήσουμε στην άμυνα και να να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι στην επίθεση”.

Για το αν πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω τώρα που λείπει ο Μιλουτίνοφ: “Όχι. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας ως ομάδα. Έχουμε βάθος στον πάγκο, είμαστε γεμάτη ομάδα και μπορούμε να καλύψουμε την απουσία. Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσω να παίζω σκληρά και να κάνω αυτά που ξέρω να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα”.

Για το αν έχουν επηρεαστεί από τους τραυματισμούς: “Όχι γιατί είμαστε υγιής ομάδα και είμαστε 15 παίκτες που μπορούμε να παίξουμε ανά πάσα ώρα μας ζητηθεί. Ο κόουτς το γνωρίζει αυτό και μας εμπιστεύεται όλους μας. Στην πορεία ελπίζω πως θα είμαστε όλοι μαζί και θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Είναι σπουδαία η ατμόσφαιρα για εμάς. Η ενέργεια του κόσμου μας τρέφει και εμένα και όλους τους συμπαίκτες μου και αυτό είναι πολύ καλό για όλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…