Κεντρική NBA Η “συλλογή” με 30άρες του Πορζίνγκις! (vid)
NBA

Η “συλλογή” με 30άρες του Πορζίνγκις! (vid)

kristaps porzingis knicks

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις κατέχει τα ηνία των Νιου Γιορκ Νικς σε άμυνα κι επίθεση, λειτουργώντας ως ο απόλυτος μπροστάρης κι ηγέτης αυτής της ομάδας. Στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Χοκς, ο “Unicorn” συνάντησε ξανά τα συνηθισμένα του στάνταρ και οδήγησε την ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” στη νίκη με 111-107.

Με 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 τάπες, ο Πορζίνγκις κυριάρχησε πάνω στο παρκέ, έχοντας 10/23 σουτ και 9/10 βολές! Αυτό ήταν το 12ο φετινό του παιχνίδι με +25 πόντους ενώ, την περσινή σεζόν είχε συνολικά 12. Επίσης, έφθασε τις 9 30άρες για φέτος, κάτι που αποτελεί μία από τις top επιδόσεις της τρέχουσας σεζόν.

Ο Πορζίνγκις έκανε θραύση στο παιχνίδι με πλάτη, εκτελώντας με άνεση πάνω από τους κοντύτερους αμυντικούς ενώ βρισκόταν συχνά στην αδύνατη πλευρά, θέτοντας σκριν μακριά από την μπάλα για τους συμπαίκτες του. Όταν, όμως, κρινόταν απαραίτητο, η μπάλα μεταβιβαζόταν σε αυτόν, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Με συνεχή turnaround και step-back, καθιστούσε τις προσπάθειές του ακαταμάχητες, με τους αντίπαλους αμυντικούς να αδυνατούν να βάλουν το χέρι ψηλά, ώστε να τον ανταγωνιστούν.

Τα highlights του Πορζίνγκις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…