Κεντρική Ασίστ Shadow Η πρώτη επαφή των αθλητών με τον κόσμο του κολεγιακού μπάσκετ

Η πρώτη επαφή των αθλητών με τον κόσμο του κολεγιακού μπάσκετ

kolegio

Το College Star, με τη συνεργασία του ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ (ABC) και του ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, θα πραγματοποιήσει στο Κλειστό των Βριλησσίων, το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου 2017, basketball camp με σκοπό την πρώτη επαφή των αθλητών με τον κόσμο του κολλεγιακού μπάσκετ στις ΗΠΑ, αλλά και την αξιολόγησή τους από έμπειρους, πιστοποιημένους scout.

Απευθύνεται σε αθλητές μπάσκετ, αγόρια – κορίτσια, γεν 1998-2004.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Προπονήσεις, παιχνίδια, ατομικές αξιολογήσεις, προτάσεις για τεχνικές και ασκήσεις βελτίωσης και ενημέρωση για γονείς σχετικά με τις σπουδές στην Αμερική.

Head scout: Mark Cook (certified NCAA scout)

To College Star είναι γραφείο ανεύρεσης και υποστήριξης αθλητών, για εκπαιδευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας (Λύκεια) και τριτοβάθμιας (κολλέγια – Πανεπιστήμια) εκπαίδευσης στις ΗΠΑ. Έχει έδρα στο Novi Sad, στη Σερβία. Εχει διοργανώσει στο παρελθόν NCAA Basketball Showcase and Camp, στο Βελιγράδι, στο Novi Sad, στο Zagreb, στο Μόναχο και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Αρκετοί αθλητές ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να γίνουν δεκτοί από αμερικανικά Κολλέγια ή Πανεπιστήμια σε αυτές τις διοργανώσεις.

Οι διοργανώσεις αυτές απευθύνονται σε αθλητές που ενδιαφέρονται να παίξουν μπάσκετ και να σπουδάσουν σε Αμερικάνικα Πανεπιστήμια με αθλητική υποτροφία. Η προετοιμασία για κάτι τέτοιο, ξεκινά περίπου στην ηλικία των 15 δηλαδή στην Α’ Λυκείου.

Οι διοργανώσεις μας απευθύνονται όμως και σε νεαρότερους αθλητές/αθλήτριες. 13χρονοι και 14χρονοι (γεν. 2004-2003) αθλητές/αθλήτριες του μπάσκετ, έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να δείξουν τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους μπροστά σε έμπειρους επαγγελματίες scout, να μάθουν τι κάνουν λάθος και πώς να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο αυτά που κάνουν σωστά.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, να εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον για να συνεχίσει τις σπουδές του στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε Λύκειο (High School) της Αμερικής (στην Πρώτη, Δευτέρα ή Τρίτη Λυκείου).

Θέσεις περιορισμένες.

Περισσότερα στο www.anixibc.gr και στο 210 6217500.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…