Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Η Εθνική ομάδα, ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ

Η Εθνική ομάδα, ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ

gkikas gikas

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας, στο προηγούμενο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο αυριανό (2/12) με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Αναλυτικά:
“Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ύστερα από άλλη μία διακοπή για τα “παράθυρα” των εθνικών ομάδων τα λέμε ξανά από εδώ. Πριν πούμε τα δικά μας, θέλω να δώσω και εγώ συγχαρητήρια από την πλευρά μου στην Εθνική μας ομάδα και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, για το 2/2 στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα δικά μας τώρα… Στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, καταφέραμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Τους κοιτάξαμε στα μάτια, αλλά στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός με την ποιότητά του και το βάθος του ήταν πιο συγκεντρωμένος και πήρε τη νίκη.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συνηθίζει να βρίσκεται στις πέντε πρώτες ομάδες κάθε χρόνο. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει δείξει αρκετά σημάδια βελτίωσης και παίζει πολύ πιο καλό μπάσκετ, καθώς φαίνεται πως η ομάδα αποκτά χημεία σιγά σιγά. Το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, από την στιγμή που παίζουμε στη Θεσσαλονίκη και εκεί παρουσιάζονται ακόμη πιο δυνατοί, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και έναν καινούριο παίκτη.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ, κυρίως στην άμυνα, ώστε να είμαστε σε θέση να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…