Κεντρική NBA Η απόλυτη ανατροπή από τους Μπλέιζερς! (vid)
NBA

Η απόλυτη ανατροπή από τους Μπλέιζερς! (vid)

shabazz napier blazers

Η χθεσινή ημέρα στο NBA θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εκείνη των ανατροπών. Τον εν λόγω “χορό” ξεκίνησαν οι Μπόστον Σέλτικς με το απίθανο come-back από το -26 επί των Χιούστον Ρόκετς, τον συνέχισαν οι Μπακς με την επιστροφή από το -20 ενώ το καλό τρίτωσε με την ανατροπή και τη νίκη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επί των Φιλαδέλφια 76ερς.

Συγκεκριμένα, το Πόρτλαντ επικράτησε με 114-110, φέρνοντας ανάποδα το ματς και γυρίζοντας από το -18 της 3ης περιόδου, τρέχοντας ένα απίθανο σερί 31-8 στο πρώτο μισό της 4ης περιόδου! Αυτή, μάλιστα, ήταν η 3η φορά φέτος που οι Σίξερς σπαταλούν προβάδισμα 18 πόντων.

Μπορεί ο πρώτος σκόρερ των Μπλέιζερς να ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 34 πόντους αλλά την παράσταση έκλεψε ο Σαμπάζ Νέιπιερ. Η απόδοση του βραχύσωμου γκαρντ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο κόουτς, Τέρι Στοτς να τον αφήσει στον πάγκο στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου αλλά η 4η περίοδος ήταν “εκρηκτική”, με τον Νέιπιερ να σκοράρει τους 15 από τους 23 πόντους του και να υπερκαλύπτει το κενό του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Τα highlights του Νείπιερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…