Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η άμυνα θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης”

“Η άμυνα θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης”

giannoulis larentzakis aek trikala

Η άμυνα θα κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βενέτσια, όπως δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο “Νίκος Γκάλης” για το Basketball Champions League. O γκαρντ της Ένωσης ανέφερε ότι πρέπει να έχουν την ίδια τακτική και ενέργεια, που είχαν και στην Ιταλία.

Αναλυτικά:

Για το κομμάτι της σταθερότητας στο παιχνίδι της ΑΕΚ: “Σταθερότητα στα μεγάλα παιχνίδια την έχουμε. Το θέμα είναι να αποκτήσουμε και με πιο αδύναμες ομάδες. Το δουλεύουμε αυτό και προσπαθούμε να τη βρούμε”.

Για τον αγώνα με τη Βενέτσια: “Με την ίδια τακτική και ενέργεια, όπως και στην Ιταλία. Ήταν μεγάλη νίκη στη Βενετία. Περιμένουμε να αντιδράσει η Βενέτσια που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί για 40 λεπτά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς”.

Για το “κλειδί” της αναμέτρησης: “Η άμυνα είναι το νο.1 από εκεί ξεκινάμε και δουλεύουμε. Το θέμα είναι να το δείξουμε και στο παρκέ κόντρα στη Βενέτσια“.

Για την απουσία του Μάικ Μπράμου: “Η αλήθεια είναι πως ο Μπράμος είναι σημαντικός παίκτης. Βάζει σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι της Βενέτσια. Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουν κι αυτοί χωρίς αυτόν. Έχουμε μιλήσει και έχουμε πει πως υπάρχουν και άλλοι 10 εξίσου ποιοτικοί παίκτες με αυτόν. Πάμε για τη νίκη, τίποτε άλλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…