Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Γκος: Mπήκε στα “βαθιά” και ήδη… ξεχωρίζει

Γκος: Mπήκε στα “βαθιά” και ήδη… ξεχωρίζει

goss paok

Στον ΠΑΟΚ αναζητούσαν έναν παίκτη για την περιφέρεια προκειμένου να δίνει βοήθειες στο σκοράρισμα, έτσι μέσα στον Νοέμβρη προχώρησαν σε… deal με τον Φιλ Γκος και ο Αμερικανός τουλάχιστον μέχρι στιγμής αποτελεί μια επιλογή που “βγαίνει” στον “Δικέφαλο“. Ο Γκος ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Κόροιβο και τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους δίνοντας έτσι σημαντικές βοήθειες στον ΠΑΟΚ στο ματς του Σαββάτου, κάτι βέβαια που ισχύει και για τον Λάκι Τζόουνς που είχε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Πρωτιά για τον Γκος έχοντας τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων…

Στα πρώτα τρία παιχνίδια του με την φανέλα του “Δικεφάλου” ο Γκος δείχνει να “μαθαίνει” γρήγορα και να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, μπήκε κατευθείαν στα “βαθιά” με αποστολή να προσφέρει άμεσα στους “ασπρόμαυρους και ήδη το κάνει… καλά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα καθώς στα τρία ματς που έχει αγωνιστεί ως τώρα (αυτά απέναντι σε Κολοσσό, Βέντσπιλς και Κόροιβο) έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ανάμεσα στους συμπαίκτες του πετυχαίνοντας 16,3 πόντους ανά αγώνα.

Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό πέτυχε 12 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ενώ στο ματς με την Βέντσπιλς είχε 12 πόντους και ήταν ο δεύτερος σκόρερ των “ασπρόμαυρων” (πρώτος ο Μαργαρίτης με 15). Στον αγώνα με τον Κόροιβο ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (με 25 πόντους) και αν μη τι άλλο μέχρι στιγμής… αρέσει. Βέβαια το ζητούμενο είναι να δοθεί ανάλογη συνέχεια από τον Γκος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…