Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ: “Να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος” (vid)

Γκιστ: “Να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος” (vid)

gist 1

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ουνικάχα Μάλαγα, ο Τζέιμς Γκιστ κατέστησε σαφές ότι οι “πράσινοι” θα πρέπει να προστατέψουν την έδρα τους με κάθε κόστος”.

“Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, ειδικά τώρα που έχουμε ένα καλό σερί νικών. Γινόμαστε στόχος στην Euroleague και οι ομάδες θέλουν να μας ανταγωνιστούν, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στο μονοπάτι που βρισκόμαστε ήδη  και πιστεύω πως θα είμαστε επιτυχημένοι”, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

“Κάθε αγώνας είναι ενδιαφέρων για τους φιλάθλους και ειδικά στο ΟΑΚΑ. Έχουμε κάνει καλή δουλειά προστατεύοντας την έδρα μας και αυτό οφείλεται και στην στήριξη των φιλάθλων μας. Το μήνυμά μου προς αυτούς είναι πως ελπίζω πραγματικά να συνεχίζετε να έρχεστε και να μας στηρίζετε, γιατί το έχουμε ανάγκη”.

Για τα νέα “πράσινα” αυτοκόλλητα στο viber, δήλωσε: “Είναι τρελό! Μου αρέσει πολύ, είναι σπάνιο να έχεις  το δικό σου αυτοκόλλητο στο Viber. Νιώθω όμορφα όταν το βλέπω, το είδα και σκέφτηκα “ουάου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…