Κεντρική Basket League Άρης Γιλμάζ: “Ξέρω πως ο Άρης δεν είναι παιχνίδι…”

Γιλμάζ: “Ξέρω πως ο Άρης δεν είναι παιχνίδι…”

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αυτή την εβδομάδα ο Τανιέλ Γιλμάζ, όπως ενημέρωσε ο ίδιος. Συγκεκριμένα “ανέβασε” μια φωτογραφία με κασκόλ του Άρη στην οποία φαίνεται να είναι μαζί με τον Ηλία Κολοβέτσιο και ο τελευταίος (Ελληνας εκπρόσωπος των Τούρκων επιχειρηματιών) τού μετέφερε: “Πολύ ωραία φωτογραφία ο αδερφός μου… Αλλά περιμένουμε πολύ να δώσουμε στον Άρη ό,τι υποσχέθηκαν οι Τούρκοι χορηγοί! Ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με εσένα !!!!! Αλλά παρακαλώ προσπαθήστε να υπογράψετε την σύμβασή σας με τον Άρη (έγραψε “Αris BC”) το συντομότερο!!!!”.

O Γιλμάζ έγραψε πως “περιμένουμε…” και τόνισε πως “τα σχέδιά μας είναι έτοιμα“. Επίσης ανέφερε πως “θα είμαι στη Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα”. Στην συνέχεια ένας φίλος των “κιτρίνων” υπογράμμισε πως μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο… φωτογραφίες και όχι χρήματα ενώ ένας άλλος φίλαθλος τόνισε πως “ο Άρης δεν είναι παιχνίδι” και ότι ο Κολοβέτσιος έκανε λόγο για “τελειωμένο”… deal ανάμεσα στην ΚΑΕ και τους Τούρκους επιχειρηματίες. Ο Γιλμάζ απάντησε πως… “Έχεις απόλυτο δίκιο, ο Άρης δεν είναι παιχνίδι”.

Και ανέφερε για τον Κολοβέτσιο πως… “έκανε πραγματικά πολλά πράγματα για τον Άρη. Μπορείτε να είστε σίγουροι και αν όλοι μπορούν να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, θα δείτε τα αποτελέσματα… Για την επιτυχία πρέπει απλά να είμαστε μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κουζέλογλου: “Να βιώσω ξανά την εμπειρία της Εθνικής”

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο “παράθυρο” τις Λετονίας φόρεσε για πρώτη φορά την φα…