Κεντρική Basket League Άρης Γιαννάκης: “Δεν μου φτάνουν τα παιδια”

Γιαννάκης: “Δεν μου φτάνουν τα παιδια”

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του Άρη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι όλοι οι παίκτες του έδωσαν κάτι. Τόνισε, όμως, ότι δεν είναι αρκετοί, έχουν δυσκολίες, αλλά προσπαθούν.

Αναλυτικά:

“Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία. Εμείς δουλεύουμε στη προσπάθεια να κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση, είμαστε καλύτεροι. Σήμερα είχαμε συγκέντρωση, θέληση, πάθος, ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, περιορίσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι των Τρικάλων, που μπορεί να σε βάλει σε πρόβλημα, διαχειριστήκαμε σωστά τη διαφορά που πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όλοι έδωσαν κάτι, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια.

Δεν είμαστε αρκετοί, έχουμε δυσκολίες, αλλά προσπαθούμε. Μας δίνει ενέργεια ο Ομάρ Προύιτ, έχει ικανότητες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια. Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα που έχει νέους ανθρώπους με ενθουσιασμό και είναι μια ομάδα που την χρειάζεται το πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Πλιάκη, ο οποίος βοηθάει πάντα, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Του ευχόμαστε όλη η ομάδα χρόνια πολλά. Μακάρι να υπήρχαν άλλα 10 άτομα σαν τον κ. Πλιάκη.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε. Η χρονιά είναι μεγάλη, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα παίζουμε και την αποτελεσματικότητά μας”.

Για την ενίσχυση της ομάδας: “Είναι δύσκολο με την οικονομική κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές λύσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά και τα δικά μας παιδιά βελτιώνονται και έχουμε και κάποια καλά από αυτή τη δυσκολία».

Για την παρουσία του κόσμου: “Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά πρέπει ο ένας να παρακινήσει τον άλλον. Η ομάδα είναι του κόσμου. Παιδιά με τα οποία ο κόσμος δυσανασχετούσε στο ξεκίνημα, σήμερα χειροκροτήθηκαν. Τα παιδιά προσπαθούν, παλεύουν να γίνουν καλύτεροι παίκτες, δεν απογοητεύονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε φάση. Μόνο έτσι θα γίνει κάποιος καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Συνεχίζει προετοιμασία ενόψει Ηρακλή

Καθόλου χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Άρη, αφού οι «κίτρινοι» έχουν δύο παιχνίδια αυτ…