Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιανκούνας:”Να μπούμε επιτέλους στα πλέι οφ”(vid)

Γιανκούνας:”Να μπούμε επιτέλους στα πλέι οφ”(vid)

Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις(9-5) θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό(11-3) για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (28/12, 20:00)με την διοργανώτρια αρχή να εστιάζει στον αρχηγό των Λιθουανών Παούλιους Γιανκούνας ,ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε για 

το τι σημαίνει για αυτόν η ομάδα στην οποία αγωνίζεται:”Είναι ιστορικός και θρυλικός σύλλογος. Σημαίνει τα πάντα. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι το λιθουανικό μπάσκετ, πρώτα απ’ όλα σου έρχεται στο μυαλό η Ζαλγκίρις. Είναι το “πρόσωπο” του λιθουανικού μπάσκετ.”

τον μεγάλο στόχο της ομάδας του:”Να φτάσουμε επιτέλους στα πλέι οφ. Έχουμε παίκτες και ομάδα για να τα καταφέρουμε. Η Ζαλγκίρις βελτιώνεται κάθε χρόνο.”

Από την πλευρά του ο προπονητής του,Σαρούνας Γιασκεβίτσιους είπε για αυτόν:”Πρέπει να τον εμπιστευτείς. Είναι πρότυπο συνέπειας, κάνει ακριβώς αυτό που θα του πεις. Έχει βρεθεί στην ίδια θέση. Ως προπονητής, θέλεις συνέχεια και ο Γιανκούνας τη δίνει στη Ζαλγκίρις.”

Τέλος,ο Κέβιν Πάνγκος τόνισε:“Ξέρει τα πάντα για την ομάδα και την πόλη, βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια εδώ. Είναι σπουδαίος ηγέτης και ταλαντούχος παίκτης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Έτοιμος για τα ματς με τον Ολυμπιακό, δηλώνει ο Ρότζερ Γκριμάου. Συνέντευξη στην ισπανική …