Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Επισκέφτηκε ορφανοτροφείο ο ΠΑΟΚ (pics)

Επισκέφτηκε ορφανοτροφείο ο ΠΑΟΚ (pics)

paok 3

Στο Ορφανοτροφείο θηλέων “Μέλισσα” στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” εκπροσωπήθηκε από τους Λίνο Χρυσικόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη ΧαραλαμπόπουλοLucky Jones και από μέλη της διοίκησης.

Αναλυτικά:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Menarini Hellas επισκέφθηκαν σήμερα το Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, δίνοντας μία άλλη διάσταση και εκτός αγωνιστικών χώρων στην επιτυχημένη συνεργασία τους.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Lucky Jones, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Στύλας, ενώ εκ μέρους της Menarini Hellas, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Συκιανάκης, o Business Unit Manager CHC, Σπύρος Μπόκιας και η υπεύθυνη του τμήματος επικοινωνίας Ελένη Γκουζιούτα.

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του ορφανοτροφείου από την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, Θεοφανία Παπαζήση και μοίρασαν δώρα στα παιδιά προσφέροντας χαρά και χαμόγελα!”.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Menarini Hellas Γεώργιος Συκιανάκης με την ευκαιρία της επίσκεψης στο ορφανοτροφείο Μέλισσα, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε μία επίσκεψη στο ορφανοτροφείο Μέλισσα και να προσφέρουμε δώρα στα παιδιά που φιλοξενεί εδώ. Σαν φαρμακευτική εταιρία και σαν άνθρωποι, είμαστε πάντα κοντά σε αυτές τις απλές, αλλά πολύ ουσιαστικές κινήσεις. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ και διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε κοντά σε τέτοιες ενέργειες για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο”.

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Λίνος Χρυσικόπουλος τόνισε: “Εκ μέρους όλης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ θέλω να ευχαριστήσω τη Menarini Hellas, που ήρθε μαζί μας στο ορφανοτροφείο Μέλισσα και ελπίζω με την κίνηση αυτή να δώσαμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά. Και φυσικά θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας, ότι τέτοιου είδους κινήσεις πρέπει να γίνονται, όχι μόνο τις γιορτές, αλλά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου”.

Η πρόεδρος του ΔΣ του ορφανοτροφείου Μέλισσα, Θεοφανία Παπαζήση από την πλευρά της τόνισε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την εταιρία Menarini Hellas, που ήρθαν να μας επισκεφθούν, για τα δώρα που μας έφεραν και κυρίως για τα παπούτσια που είναι ένα πολύ χρήσιμα και σημαντικά για την προσπάθειά μας. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια, λειτουργούμε με το προσωπικό μας, αλλά και την βοήθεια των εθελοντών μας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο και περιμένουμε τη στήριξη όλων, με ότι μπορεί ο καθένας, αλλά κυρίως με χρήματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…