Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Επικός Γιασικεβίτσιους! Τα… έχωσε στον Μιλάκνις που έβαλε το νικητήριο καλάθι (vid)

Επικός Γιασικεβίτσιους! Τα… έχωσε στον Μιλάκνις που έβαλε το νικητήριο καλάθι (vid)

saras zalgiris

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο επόμενος “μεγάλος” προπονητής της Ευρώπης και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Λιθουανός τεχνικός έχει κάνει μαγικά πράγματα με το πενιχρό μπάτζετ της Ζαλγκίρις Κάουνας, οδηγώντας μέχρι στιγμής τους Λιθουανούς εκ του ασφαλούς στα πλέι οφ με σπουδαίες νίκες, όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και τα δίπλα σε Βαρκελώνη και Πόλη.

Το τελευταίο έφερε την υπογραφή του Μιλάκνις, ο οποίος με τρίποντο πέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα, χάρισε τη νίκη στη Ζαλγκίρις στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, αλλά η επιλογή του Μιλάκνις τραγική, καθώς με το σκορ στο 87-86 υπέρ της ομάδας του, πήρε την μπάλα στη γωνία, κι αντί να την κρατήσει ή να την πασάρει για να τελειώσει το παιχνίδι, επέλεξε κόντρα στη λογική να σουτάρει. Ο Λιθουανός άσος είναι δεινός εκτελεστής πίσω από τη γραμμή των 6,75 και σόκαρε την ομάδα του Ομπράντοβιτς, ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει όσο θα ήθελε το μεγάλο του καλάθι.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους “τρελάθηκε” κι άρχισε να τα χώνει στον παίκτη του για την επιλογή του. “Αν έχανε αυτό το σουτ θα επέστρεφε στην Λιθουανία με άλλο αεροπλάνο”, δήλωσε ο “Σάρας” μετά το τέλος του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…