Κεντρική NBA Επέστρεψε στις παλιές συνήθειες ο Γουέστμπρουκ (vid)

Επέστρεψε στις παλιές συνήθειες ο Γουέστμπρουκ (vid)

russell westbrook thunder

Τα τριπλ-νταμπλ έχουν γίνει δεύτερη φύση για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να “χρωματίζει” τη στατιστική του γραμμή με διψήφια νούμερα. Στο χθεσινό ματς εναντίον των Τζαζ, ο σούπερ-σταρ των Θάντερ τα κατάφερε για 8η φορά φέτος, οδηγώντας την ομάδα του σε σημαντική νίκη επί των “μορμόνων” με 100-94.

Συγκεκριμένα, ο “Russ” είχε 34 πόντους, 13 ριμπάουντ και 14 ασίστ με 12/25 σουτ και 8/9 βολές, πετυχαίνοντας το 1ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος με +30 πόντους! Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι μοίρασε το 77.7% των ασίστ της Οκλαχόμα, αν κι αυτό είναι δείγμα της περιορισμένης κίνησης της μπάλας στην επίθεση της ομάδας του.

Ο Γουέστμπρουκ λειτούργησε κυρίως μέσω των σκριν πάνω στην μπάλα, εμπλεκόμενος σε πολλές πικ-εν-ρολ συνεργασίες. Εκτελούσε συχνά από το τρίποντο, δίχως μεγάλη επιτυχία (2/9) αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τα σουτ από μέση απόσταση, όπου και ευστοχούσε κατά ριπάς.

Επίσης, ο “Westbeast” τροφοδοτούσε κατάλληλα τον ψηλό που ρόλαρε στο καλάθι ή τους spot-up σουτέρ, όντας ο απόλυτος μπροστάρης της ανατροπής του σκορ από το -17 και της αποφυγής ακόμη μίας παταγώδους αποτυχίας, με τους Θάντερ να έχουν ισορροπήσει το ρεκόρ τους στο 11-12.

Τα highlights του Γουέστμπρουκ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…