Κεντρική NBA Έπεσε στα “μαλακά” ο Κάρι
NBA

Έπεσε στα “μαλακά” ο Κάρι

stephen curry

Ο Στεφ Κάρι γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο στο προχθεσινό παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εναντίον των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, “ξυπνώντας” μνήμες” από το παρελθόν και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του στο σημείο αυτό. Οι πάντες καθησυχάστηκαν όταν η ακτινογραφία βγήκε καθαρή ενώ, η μαγνητική τομογραφία φανέρωσε το πρόβλημα στην πλήρη μορφή του.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι δεν έχει υποστεί κάποια δομική ζημιά στο πόδι του αλλά το πρήξιμο είναι έντονο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μη δίνουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Σαμς Σαράνια.

Οι Γουόριορς ανακοίνωσαν ότι ο Κάρι θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες, με τη μαγνητική τομογραφία να μη δείχνει κάποια ιδιαίτερη ζημιά. Ο αστράγαλος του σούπερ-σταρ των “dubs” είναι σταθερός αλλά η ομάδα αναμένεται να είναι υπερπροστατευτική στην περίπτωση αυτή, δίνοντας το “πράσινο φως” στον παίκτη μόνο όταν το πρήξιμο θα έχει υποχωρήσει πλήρως.

Μπορεί οι Γουόριορς να είναι η πιο πλήρης και παντοδύναμη ομάδα αλλά η απουσία του Κάρι ενδέχεται να κοστίσει αρκετά. Πρόκειται για τον απόλυτο εγκέφαλο της ομάδας, ο οποίος ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες σε υπερθετικό βαθμό και η “βαρύτητά” του προκαλεί αναρίθμητες ασυνεννοησίες των ανασταλτικών λειτουργιών.

Τη φετινή σεζόν, ο “human torch” μετρά 26.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 6.6 ασίστ ανά παιχνίδι, με 47.3% στα σουτ εντός πεδιάς και 93.3% στις βολές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…