Κεντρική NBA Εντάχθηκε εκ νέου στους Μπακς ο Πάρκερ
NBA

Εντάχθηκε εκ νέου στους Μπακς ο Πάρκερ

jabari parker milwaukee bucks

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή του Τζαμπάρι Πάρκερ στην ενεργό δράση έχει ήδη ξεκινήσει! Ο υπερταλαντούχος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς προπονήθηκε εις διπλούν με τη θυγατρική ομάδα των “ελαφιών”, τους Γουισκόνσιν Χερντ, παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά σε προπονήσεις ολόκληρου γηπέδου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάρκερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στις 8 Φεβρουαρίου και υποβλήθηκε σε εγχείριση στις 14 του ίδιου μήνα. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 1 χρόνο ενώ αυτή ήταν η 2η φορά της καριέρας του που τραυματίστηκε στο εν λόγω σημείο.

“Το μπάσκετ είναι το καταφύγιό μου. Μου αρέσει που έχω την ευκαιρία να ξαναμπώ στο παρκέ. Αυτή είναι μια ευλογία που δεν την έχω δεδομένη”, ήταν τα λεγόμενα του Πάρκερ, έπειτα από την προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Μπακς, σύμφωνα με το ESPN.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι κρατιέται πολύ καλά αυτή τη στιγμή ενώ ο κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, τόνισε τη σημασία που έχει η συμμετοχή του σε προπονήσεις ολόκληρου γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μπακς κάνουν προπονήσεις μισού γηπέδου την τρέχουσα χρονική περίοδο, εξαιτίας του βαρέος προγράμματος αγώνων αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την ομάδα της G-League.

Τέλος, ο Πάρκερ σημείωσε ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του ενώ υπογράμμισε ότι βρίσκεται “στο τέλος του τούνελ“, εννοώντας ότι η περίοδος αποθεραπείας και προσαρμογής φθάνει σιγά-σιγά στο τέλος της.

Την περσινή σεζόν, ο “διόσκουρος” του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη γραμμή φόργουορντ των Μπακς είχε 20.1 πόντους ανά αγώνα σε 51 ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…