Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ενωμένοι για να ανατρέψουμε την κατάσταση”

“Ενωμένοι για να ανατρέψουμε την κατάσταση”

vidoretta

Η Βαλένθια βρίσκεται σε κακή κατάσταση λόγω των πολλών απουσιών και αυτό την οδήγησε σε σερί 10 ηττών, όμως ο Τσους Βιντορέτα έστειλε το δικό του μήνυμα και προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό τον παικτών του, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που τους έχουν στοιχίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

“Η αλήθεια είναι πως το άσχημο σερί μας επηρεάζει, αλλά πρέπει να μείνουμε ζωντανοί και οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό και γιατί όχι να τον κερδίσουμε. Είναι σαφές ότι η Βαλένθια δεν είναι σε κρίση από τα αποτελέσματα, αλλά από τους τραυματισμούς που κρατούν εδώ και 3 μήνες και επηρεάζουν πρώτα τον κόσμο, που θέλει νίκες, τους παίκτες μας που χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και όπως είναι λογικό και τον προπονητή που είναι υπεύθυνος για το πώς παίζει μια ομάδα. Έχουμε απώλειες. Ο Ντιό, ο Βίβες, ο Ουίλιαμς είναι πολύ σημαντικοί παίκτες, ο Ντούμπλιεβιτς είναι αμφίβολος, γιατί χθες έβγαλε μόνο το μικρό μέρος του προγράμματος προπόνησης.

Έχουμε τουλάχιστον 8 παίκτες με προβλήματα από τις 2 Νοεμβρίου ως και σήμερα, που είτε δεν προπονούνται, είτε δεν βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Ξέρουμε πως ζούμε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για κάθε ομάδα, όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα μπορούμε στην Ευρωλίγκα, γιατί δίχως αμφιβολία αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση”.

Για την δύσκολη συνέχεια: “Μπορούμε να κερδίσουμε με την μέγιστη δυνατή παρουσία απ’ όλους, με τον κόσμο να μας δίνει ώθηση που αξίζει μια ομάδα, ακόμα κι αν ο προπονητής κάνει λάθη. Σε κάποια παιχνίδια δεν έχω βοηθήσει τους παίκτες μου αρκετά, έχω κάνει κι εγώ λάθη. Το πιο σημαντικό όμως, πιστεύω πως είναι να μείνουμε ενωμένοι και να λύσουμε την κατάσταση που υπάρχει για να πετύχουμε τους στόχος μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…