Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας”

“Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας”

pascual 2

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Ισπανία και ηττήθηκε από την Βαλένθια και ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχθηκε πως αυτή ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας του, ενώ σχολίασε και τον τραυματισμό του Νίκου Παππά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

“Είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά σήμερα γι’ αυτό και χάσαμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε κάποια σημεία, αλλά δεν σκοράραμε πολλές φορές έχοντας αβαντάζ. Χάσαμε πολλά σουτ κάτω από το καλάθι και αρκετά “ανοιχτά” μακρινά σουτ. Επίσης αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στα αμυντικά ριμπάουντ. Η Βαλένθια σκόραρε 14 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ γι΄ αυτό και το ματς πήγαινε πόντο-πόντο.  Νομίζω ότι κάναμε ένα από τα χειρότερα μας φετινά παιχνίδια σήμερα.

Συγχαρητήρια στη Βαλένθια και στον κόουτς για την αποψινή νίκη. Δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Είχαμε 10 ασίστ και 15 λάθη κάτι άσχημο για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Η Βαλένθια έκανε καλή δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε”.

Για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά: “Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δούμε τις εξετάσεις του, χρειαζόμαστε χρόνο. Ακόμη είναι νωρίς. Λόγω του τραυματισμού του Παππά χάσαμε ένα ριμπάουντ και δεχθήκαμε ένα κρίσιμο σουτ. Αν δεν έχεις καλή τύχη συνήθως χάνεις τα ματς. Αυτό συνέβη σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…