Κεντρική NBA Έφαγε… χοτ-ντογκ στο ημίχρονο ο Νοέλ!
NBA

Έφαγε… χοτ-ντογκ στο ημίχρονο ο Νοέλ!

nerlens noel dallas

Ο Νέρλενς Νοέλ φαίνεται πως βαρέθηκε να “δαγκώνει” τον πάγκο στα παιχνίδια των Ντάλας Μάβερικς κι αποφάσισε να κάνει κάτι λίγο πιο… εποικοδομητικό. Συγκεκριμένα, ο σέντερ των Τεξανών επισκέφθηκε την τραπεζαρία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του ημιχρόνου στο χθεσινό ματς εναντίον των Κλίπερς, προκειμένου να “τσιμπήσει” ένα χοτ-ντογκ!

“Απλά χρειαζόμουν λίγη ενέργεια για το 2ο ημίχρονο!”, ήταν η δήλωση του Νοέλ, σύμφωνα με το SB Nation. Ο 23χρονος, βέβαια, δεν συνηθίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια…

Η πράξη αυτή φανερώνει ξεκάθαρα τη δυσφορία του Νοέλ με τον οργανισμό των Μάβερικς, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς από τις 22 Νοεμβρίου, δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πηγές του NBC Dallas αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως ο Νοέλ δεν δουλεύει σκληρά, κάτι που τους κάνει να μην τον εμπιστεύονται.

Σε 18 ματς φέτος, ο Νοέλ έχει 4 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 12.5 λεπτά συμμετοχής, μένοντας πάρα πολύ μακριά από τα συνηθισμένα του στάνταρ. Η φετινή χρονιά έμοιαζε να είναι η ευκαιρία του, καθώς το Ντάλας δεν διαθέτει πλουραλισμό στη θέση του σέντερ ενώ ο ίδιος θα μπορούσε να πληρωθεί αδρά το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…