Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχω παίξει πεντάρι στο playstation”

“Έχω παίξει πεντάρι στο playstation”

papapetrou 2

Ο Ολυμπιακός παρά τις δυσκολίες κατάφερε να πάρει την σημαντική νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και το νέο πεντάρι των νικητών, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την θέση που χρησιμοποιήθηκε, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” το τελικό αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

“Τρέξαμε παντού, καλύψαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν μία ομαδικά προσπάθεια, ξέραμε από την αρχή πως έπρεπε να καλύψουμε ο ένας τον άλλον. Η προσπάθεια και η καρδιά ήταν εκεί, αυτό δείξαμε στο γήπεδο.

Έχω παίξει πεντάρι στο playstation (γέλια). Το πλάνο ήταν εξαιρετικό, κατάφεραν να κάνουμε καλές επιλογές στο τέλος. Ο στόχος ήταν να πάμε το παιχνίδι κοντά, είχαμε σωστές λύσεις και στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Ήταν πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ και θέλαμε να επανέλθουμε. Μάθαμε λίγο πριν το ματς ότι ο Γιώργος (Πρίντεζης) δεν θα παίξει, ξέραμε ότι ο καθένας έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μας λείπουν παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίζει και αυτό κάναμε σήμερα, δίνοντας παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας.

Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, όμως στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο και κάναμε λάθος επιλογές. Τέλος καλό, όλα καλά, αυτά είναι μαθήματα για το μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …