Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δική μου ευθύνη για αυτή την εικόνα”

“Δική μου ευθύνη για αυτή την εικόνα”

obradovic

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει το αρνητικό σερί της και μετά την ήττα από την Μακάμπι, αυτή την φορά πέρασε από την έδρα της η Ρεάλ Μαδρίτης των πάρα πολλών απουσιών. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις των παικτών του, ενώ ανέφερε πως ο ίδιος πρέπει να βρει την λύση στο πρόβλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Τούρκων:

“Ξεκινήσαμε πολύ θετικά το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως είχαμε προετοιμάσει. Μετά ακολούθησαν μερικά άσχημα λεπτά. Μετά τη Μακάμπι, ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που παίξαμε φέτος, παίξαμε άσχημα απόψε. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί κάνουμε τα ίδια λάθη, τα ίδια φάουλ και τα ίδια αντιαθλητικά φάουλ. Είναι δική μου η ευθύνη.

Όλα τα παιχνίδια που χάσαμε μέχρι σήμερα ήταν ίδια με εξαίρεση το παιχνίδι με την Μακάμπι. Αντιδράσαμε άσχημα σε κλειστά παιχνίδια που κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Πρέπει να καταλάβω τα αίτια και να βοηθήσω την ομάδα να αλλάξει. Αυτή είναι η δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα. Είναι πάντα μαζί μας. Αυτό είναι ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα για μένα. Μας εμπιστεύεται ο κόσμος, έρχεται εδώ και δεν αντιδρούμε ως ομάδα. Ελπίζω πως αυτό θα αλλάξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…